Varenr.: PCE-018

Landbrugsmåleinstrumenter PCE-018 til vin/juice

513,00 DKK
641,25 DKK
:
4250348700162
PCE-018
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Erzeugnisanalyse
Mobile Geräte
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Landbrugsmåleapparat til vin/juice

  ;Landbrugsmåleapparat med automatisk temperaturkompensation / kalibrering via justeringsskrue / meget præcist måleapparat / til juice og vin / måleområde op til 18 % Brix

Med dette landbrugsmåleapparat kan målinger foretages hurtigt og præcist. For at udføre en måling med dette håndholdte refraktometer behøver brugeren kun få dråber af væsken, der skal testes. Prøvevæsken kan let påføres landbrugsmåleren til vin med den medfølgende pipette. Hvis det håndholdte refraktometer til juice nu holdes i en lyskilde, kan operatøren aflæse % Brix-værdien direkte fra skalaen. Med dette landbrugsmåleapparat kan målinger af væsker, for eksempel juice eller vine, udføres.

Håndholdt refraktometer til vin i bruge.Den læsbare skala for landbrugsmåleapparatet dækker et måleområde på 0 ... 18 % Brix. Med en nøjagtighed på ±0,1% Brix og en læsbarhed på ±0,1% Brix er det også et meget præcist refraktometer til vin. Således kan håndrefraktometeret til juice bruges til en række forskellige måleopgaver.

På grund af dets enkle betjening og høje nøjagtighed bruges dette refraktometer for eksempel i landbruget, i uddannelsesinstitutioner såsom universiteter eller træningscentre og i forskningslaboratorier.

Operatøren kan også kalibrere landbrugsmåleren hurtigt og nemt. For at udføre en kalibrering skal destilleret vand dryppes på refraktometerets måleoverflade. Hvis operatøren nu ser gennem okularet på landbrugsmåleapparatet, kan nulpunktet justeres. Hvis den målte værdi af det håndholdte refraktometer ikke er 0 % Brix, kan der foretages en justering ved hjælp af justeringsskruen.

Håndrefraktometer til juice i brug. Temperaturkompensation skal udføres på mange refraktometre. Dette er ikke nødvendigt med dette landbrugsmåleapparat. Dette refraktometer til juice har automatisk temperaturkompensation baseret på 20°C. Operatøren skal således kun koncentrere sig om selve målingen med det håndholdte refraktometer til vin. Efterfølgende beregninger efter en måling med refraktometeret er derfor ikke nødvendige.
Skalaen på landbrugsmåleapparatet er ikke altid let at aflæse. Fokusering kan udføres, så operatøren nemt kan aflæse skalaen fra det håndholdte refraktometer igen. Dette kan gøres ved at dreje okularet på refraktometeret.


Funktioner

til måling af juice og vin
- meget nem at bruge
- letlæselig skala
- måleområde 0 … 18  % Brix
- klar til brug
- med prismedæksel
- til lave koncentrationer i juice og vin
- Me

Specifikationer

Måleområder0 ... 18 % Brix
Nøjagtighed ± 0,1%
Opløsning± 0,1%
Kan bruges f.eks. forlavkoncentreret juice og vin
Temperaturkompensationja
Mål 172x diameter 20 mm
Vægt260g

Leveringsomfang

1 x landbrugsmåleapparat PCE-018 vin/juice
1 x pipette
1 x betjeningsvejledning

Downloads