Varenr.: PCE-MWM 300P

Industri fugtsensor Træmasse PCE-MWM 300P

31.620,00 DKK
39.525,00 DKK
:
4250348716156
PCE-MWM 300P
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: Ikke tilgængelig i øjeblikket!

Beskrivelse


PCE-MWM 300 mikrobølgesensor / kontinuerlig fugtmåling i piller, træflis (kan installeres / fastgøres variabelt)

I den industrielle produktion af træbaserede plader (PB, MDF, OSB) eller pellets er online måling af træmaterialets fugt/densitet af fundamental betydning for at sikre, at produktionsprocesserne er så effektivt som muligt, energiforbruget holdes lavt og råvaretabet minimeres.

Anvendelse af en mikrobølge fugtmåler resulterer i en ekstremt ensartet og meget høj produktkvalitet, mens samtidig reducere drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne (sammenlignet med alle konventionelt anvendte fugtsensorer). Ved tilslutning til en controller eller et proceskontrolsystem har operatøren mulighed for at reagere på måleresultaterne i realtid.
Fugtsensor

Dette er synonymt med mindre "nedetid" (mindre nedetid), for eksempel i presseprocesser eller tørreprocesser. Det materielle tab reduceres. Afskrivningsperioden for mikrobølge-fugtsensoren til piller og træmasse er derfor meget kort, kun få uger.

Mikrobølgesensoren kan bruges i mange procestrin til online fugtmåling i produktionsprocesser: ved raffinering af træmasse, ved harpiksbehandling, ved presning/afvanding og ved sluttørring. Når den bruges til at måle fugtindholdet i savsmuld eller savsmuld, samt ved større træflis, giver mikrobølgesensoren særligt gode aflæsninger Hvis disse træmasser er homogene / godt blandet og fortørret (undgås "fugtighedsreder" i træmasseblanding).

Jo mere nøjagtig online fugtmåling af træmaterialerne og fugtkontrol er, jo mere jævnt bliver slutproduktet (MDF, OSB) brædder) senere vil blive lavet af det. Derudover er selve tørreprocessen (tørretumblerstyring) meget dyr. Det er området med det største potentiale for besparelser. Overdreven tørring betyder ikke kun spild af energi, men også en forringelse af kvaliteten af fibermaterialet.

Anvendelsesområder (fremstilling): Fiberplade (PB, MDF, OSB), savsmuld, træspåner, trælameller, træpaneler, træpiller, træflis (Forbrænding): En mikrobølge-fugtmåler kan også bruges effektivt til at styre tilførselshastigheden ved afbrænding af træpiller i industriovne eller ovne.


Specifikationer

   
Måleområde 0 ... 100 %
maksimal tilladt fejl (absolut) Δ= 0,035 +0,05 W
Temperaturmåleområde -40 ... +150 °C
Arbejdstemperaturområde -20 ... +80 °C
Arbejdstilstand kontinuerlig drift
Måleinterval 0,2 s
Strømforsyning 24 (18 ... 36) VDC
Strømforbrug 200 mA
Varm- oppetid (idriftsættelse ) 90 min
Udgange RS 485 Modbus RTU, 4-20 mA
  [RS485: maks. kabellængde 1000 m;
  4-20 mA: maks. kabellængde 100 m
  (maks. kabellængde til PLC'en)]
Indgange 2 x digital 24 VDC
Dimensioner (sensor) Ø 108 х 120 mm
Mål (elektronisk enhed) 255 х 170 x 60 mm
Beskyttelsestype (sensor) IP54
Masse (sensor) 3,5 kg
   
En integreret temperatursensor bestemmer kontinuerligt betonens temperatur (målte værdier er en vist. Disse bruges internt til temperaturkompensation).
   

Leveringsomfang

1 x træmasse fugtmåler PCE-MWM 300P
1 x instruktioner

Downloads