Varenr.: PCE-MWM 210

Industri fugtsensor PCE-MWM 210 præfabrikeret beton fugtsensor

33.107,00 DKK
41.383,75 DKK
PCE-MWM 210
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse


PCE-MWM 210 VHF-båndsensor / kontinuerlig fugtmåling i beton
(beholder / mixer)

I den industrielle kontinuerlige produktion af beton er inline fugtmåling vigtig for overvågning og kontrol af blandingsprocessen. Ensartet kvalitet af hvert parti beton, reduktion i cementforbrug og kortest mulige blandingstider er kriterier, der er altafgørende i betonproduktion. Sensorer fra PCE Instruments hjælper med at opfylde disse kriterier gennem meget nøjagtige fugtmålinger.

Produktionen af beton er nogle gange udsat for store udsving forårsaget af svingende fugtindhold i rå- og hjælpematerialerne (sand) , aggregater). Det er muligt at minimere disse luftfugtighedsudsving under opbevaring, men det er ikke let at opnå. Det giver derfor mere mening at bestemme den respektive komponent fugt eller sandfugt ved hjælp af kontinuerlig online / inline fugtmåling under blandingsprocessen. Tilsætningen af vand kontrolleres derefter. Denne procedure gør det ikke kun muligt at udjævne kvaliteten af det enkelte betonparti, men reducerer også blandetiden.


Fugtsensor

PCE Instruments plane sensorer skrues ind i betonblanderens gulv eller væg på et passende sted (f.eks. trugblander, akselblander). Der kan også anvendes andre varianter eller designs, som bruges til inline fugtmåling af tilsætningsstoffer (dråbetragt til sand).

Sensor: fugtmåling af beton i blanderen Fugtføler beton prisoplysninger
Tidsforløb: Betonblandingsproces
Softwareuddraget nedenfor viser to kurver (venstre: råsignal / højre: filtreret signal) for betonblandingsprocessen. Filtrering eliminerer pulseringer forårsaget af blanding af rotorer.

I kombination med et proceskontrolsystem (DCS) eller en betonfugtmålingssensorkontrol & Styreenheden fra PCE Instruments forvandler en sensor til fugtmåling til en rigtig controller.


Specifikationer

Måleområde0 ... 100 %
Tilladt maksimal fejl (absolut)Δ= 0,035 +0,05 W
Temperaturmåleområde-40 ... +150 °C
Arbejdstemperaturområde  -20 ... +80 °C
Arbejdstilstandkontinuerlig drift
Måleinterval0,2 s
Spændingsforsyning24 ( 18 ... 36) VDC
Strømforbrug200 mA
Opvarmningstid (opstart)90 min
Udgange RS 485 Modbus RTU, 4-20 mA [RS485: maks. kabellængde 1000 m; 4-20 mA: maks. kabellængde 100 m (maks. kabellængde til PLC'en)]
Indgange2 x digital 24 VDC
Mål (sensor)Ø 108 х 120 mm
Mål (elektronisk enhed)255 х 170 x 60 mm
Beskyttelsesklasse (sensor)IP67
Beskyttelsesklasse (elektronisk enhed )IP54
Masse (sensor) 3,5 kg
En integreret temperaturføler bestemmer løbende betonens temperatur (målte værdier vises. Disse bruges internt til temperaturkompensation).

Leveringsomfang

1 x PCE-MWM 210 færdigblandet beton fugtsensor
1 x konfigurationssoftware
1 x betjeningsvejledning
2 x 5 m tilslutningskabel

Downloads