Varenr.: PCE-PMI 2

Fugtighedsmåler PCE-PMI 2

No-Shopping
1.100,00 DKK
1.375,00 DKK
:
4250348714244
PCE-PMI 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Fugtighedsmåler/ Optisk fugtvurdering med LED-alarm / 
Fugtmålinger af beton, træ, gips mv. . / Lagrede egenskaber / MAX funktion / automatisk nedlukning / LCD-skærm med baggrundsbelysning

Med Hjælp af materialet fugtindikator PFugtkontrol af gummipladerCE-PMI 2 kan du hurtigt udføre fugtkontrol på træ, vægge og afretningslag. Fugtighedsmåleren ligger godt i hånden og sikrer dermed en behagelig måling af byggematerialerne og materialerne. For at kunne måle fugten i vægge, træ, beton, trækul, tilbyder fugtighedsmåleren flere forskellige egenskaber, som er baseret på materialets tæthed. Disse kan nemt ændres ved hjælp af betjeningsknapperne Fugtighedsmåleren har også alarmfunktion. Dette kan justeres variabelt. LED'en over kontrolpanelet tillader derefter en visuel fugtvurdering. Den er derfor den ideelle ledsager på byggepladser, til indgående materialetjek og til referencemålinger i produktionen. Med fugtighedsmåleren er du optimalt rustet til dit daglige arbejde.

 

Typisk anvendelsesområde for fugtighedsmåleren PCE- PMI 2
Kvalitetskontrol er nok en af de vigtigste processer i en virksomhed. Dette er den eneste måde, du kan overholde dine egne standarder og sikre en ensartet kvalitet.

Typisk anvendelsesområde for materialets fugtighedsmåler PCE-PMI 2Fugtkontrol gummipuder

Som kan ses på billedet til højre, en måleproces med fugtighedsmåleren. Dette er fugtkontrol af gummiplader. Fugtgraden spiller en vigtig rolle for, hvor elastiske eller stive de er.

Regelmæssige kontroller er derfor afgørende for at holde materialets egenskaber konstante. Et andet anvendelsesområde for fugtighedsmåleren er varemodtagelsen. Her ved hjælp af eksemplet med papirruller. Hvis du vil bearbejde papirrullerne yderligere, skal du vide, om rullerne er for tørre. Hvis de er for tørre, er der risiko for, at de rives i stykker under forarbejdningen. Det kan du modvirke med fugtighedsmåleren og dermed producere mere effektivt og mere vedholdende. PCE-PMI 2 er ideel til enhver byggeplads. Med fugtighedsmåleren kan du hurtigt se, om betongulvet allerede er tørt eller har brug for lidt tid for at kunne arbejde videre på det eller med det.


Funktioner

- Indtrængningsdybde på 50 mm
- Måling uden at beskadige overfladen
- Maksimal værdiopbevaring
- 20 målekurver for forskellige materialer
- Fugtindikation af træ, beton, gummi osv.
- Alarmfunktion med visuelt display
- Batteriadvarselssymbol
- Automatisk slukning

Specifikationer

Måleområde0 ... 200 cifre
Målenøjagtighed ±0 ,5 % af læsning + 0,5 cifre
Opløsning0,1 cifre
Måling af dybde 50 mm
MåleprincipKapacitiv
SensortypeMetalsfæroid
SkærmLCD-skærm
Antal karakteristika 20
Driftstemperatur0  ... 50 °C
Omgivende luftfugtighed   < 90 % rH
Strømforsyning4 x 1,5 V AAA-batterier
Mål165 x 62 x 26 mm
Vægt119 g (uden batterier)

Leveringsomfang

1 x fugtighedsmåler PCE-PMI 2
1 x transporttaske
4 x batteri 1,5 V AA
1 x betjeningsvejledning