Varenr.: PCE-HT 72-ICA

Fugt og temperaturlogger PCE-HT 72-ICA inkl. ISO kalibreringscertifikat

ISO-Kalibrierung
1.770,00 DKK
2.212,50 DKK
:
4250348726124
PCE-HT 72-ICA
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

Beskrivelse

fugtigheds-/temperaturdatalogger

PDF-datalogger til temperatur og fugtighed / rapport som PDF-fil / software til
programmering / PDF-datalogger med visning / eksport som CSV muligt

PDF-dataloggere er måleenheder, der måler forskellige parametre såsom omgivende temperaturer eller luftfugtighed kan optage i længere perioder. Dataloggere konfigureres normalt før målingen for derefter at registrere måleparametrene på de valgte målepunkter over flere dage, uger eller måneder i henhold til de indstillede registreringshastigheder. PDF-dataloggeren PCE-HT 72 fra PCE Instruments er en datalogger til temperatur og luftfugtighed. Måleområdet er mellem -30 ... 60 °C og 0 ... 100 % RH En hukommelse på 20010 sæt af målte værdier gør det muligt at bruge PDF-dataloggeren i op til flere måneder.Datalogger PCE-HT 72 rapport. Lagringsintervallet kan indstilles i området mellem 2 sekunder og 24 timer. For at konfigurere dataloggeren kan den tilsluttes USB-porten på computeren og derefter konfigureres ved hjælp af softwaren. Den batteridrevne PDF-datalogger er så straks klar til brug og kan derefter placeres selvstændigt på det ønskede målepunkt i flere måneder. Efter optagelsesperioden kan PDF-dataloggeren tilsluttes direkte til en pc. PDF-dataloggeren genererer derefter automatisk en målelog, som kan printes ud eller gemmes direkte.

Måleloggen fra PDF-dataloggeren indeholder de maksimale og minimale målte værdier for temperatur og luftfugtighed, samt en graf, der viser målingsforløbet over hele registreringsperioden. De målte værdier kan således præsenteres i tabelform eller via en graf uden huller. PDF-dataloggeren gemmer de målte værdier i den interne hukommelse, indtil den er fuld, eller en ny måling startes via softwaren. I softwaren har brugeren endnu mere avancerede muligheder for at analysere måledataene. Ved hjælp af softwaren er det også muligt at eksportere måledataene som en CSV-fil fra PDF-dataloggeren. En anden fordel er brugervenligheden. Datalogger PCE-HT 72 Transport.Ved transportovervågning kan PDF-dataloggeren konfigureres via softwaren ved indlæsningsstedet, ved ankomststedet, for eksempel hvor varer leveres og modtageren ønsker for at kontrollere, om nogen grænseværdier overskrides under transport, kan PDF-dataloggeren læses næsten overalt i verden uden speciel software. Når den er tilsluttet computerens USB-grænseflade, genkendes PDF-dataloggeren som en masselagerenhed, der automatisk opretter loggen i PDF-format. Dette gør det også sværere at manipulere de målte værdier på destinationen, hvilket sikrer pålideligheden af dataene i tilfælde af mulige klager.

Så brugeren også kan bruge PDF datalogger under målingen for de målte variable temperatur og luftfugtighed har altid overblik over de målte værdier, dataloggeren er udstyret med LCD. Displayet giver løbende information om de aktuelle aflæsninger for temperatur og fugtighed samt batteristatus og hukommelsesstatus. Derudover kan maksimum og minimum aflæsninger på PDF-dataloggeren hentes hurtigt og nemt frem med et tryk på en knap og vises på displayet.

anvendelsesområder for PDF-datalogger

PDF-dataloggere anvendes, når der skal foretages en langtidsregistrering af en eller flere måleparametre, uden at personale til enhver tid skal være til stede på stedet. PDF-dataloggerne bruges for eksempel til at overvåge transport (f.eks. lastbiltransport), til test i fødevareindustrien, til overvågning af lagerforhold, til kontrol af miljøforhold i produktionsanlæg, i ejendomssektoren, til kvalitetstest eller i anvendt forskning og udvikling. Derudover kan brugen af disse PDF-dataloggere også være interessant i den private sektor. På grund af sit lille og kompakte design kan PDF-dataloggeren også placeres på målepunkter, hvor der kun er lidt plads, men det integrerede display er også stort nok til at bruge PDF-dataloggeren som alternativ visningsenhed, for eksempel på kontorer til enhver tid de aktuelle temperaturer og luftfugtighedsværdier på et øjeblik, men kan også registrere de målte værdier over hele dagen og natten, for eksempel for at kontrollere om varme- eller klimaanlægget fungerer iht. specifikationer.


Funktioner

- måleprotokol som PDF
- læsbar uden software
- datalogger for temperatur og fugtighed
- LC-display
- Min-Max hukommelse
- kompakte mål
- 20010 sæt af målte værdier kan gemmes

- Dataeksport mulig som CSV 


Specifikationer

td>
målefunktion Temperatur
Måleområde -30 ... 60 °C
Opløsning 0,1 °C
Nøjagtighed < 0 °C: ±1 °C
  < ; 60 °C: ±0,5 °C
    ;
Målefunktion Fugtighed
Måleområde 0 . .. 100 % RF
Opløsning 0,1 % RF
Nøjagtighed 0 ... 20 % RH: 5 %
  20 ... 40 % RH: 3 ,5 %
  40 ... 60 % RH: 3 %
  60 ... 80 %RH : 3,5 %
  80 .. 100 % RH: 5 %
    ;
Hukommelse 20010-aflæsninger
Målehastighed/lagringsinterval      justerbar 2 s, 5 s, 10 s ... 24h
Start-Stop justerbar, med det samme eller ved at trykke på en knap
Statusvisning efter symbol i displayet
Skærm
LC-skærm
StrømforsyningCR2032 batteri
Grænseflade USB
Dimensioner 75 x 35 x 15 mm
Vægt ca. 35g
   

Leveringsomfang

1 x fugtigheds-/temperaturdatalogger PCE - HT 72-ICA
1 x håndledsstrop
1 x CR2032 batteri
1 x software (tilgængelig) i downloadområdet ) 
1 x brugervejledning
1 x ISO-kalibreringscertifikat