Strålingsdetektor PCE-MFM 2400

Varenr.: PCE-MFM 2400
5.802,00 DKK
7.252,50 DKK
4250348722096
PCE-MFM 2400
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).

Feltmåler

Højpræcisionsfeltmåler med en nøjagtighed på 1 % /
automatisk nedlukning / tværgående måling / baggrundsbelysning /
Tesla- og Gauss-måling / for statiske magnetfelter

Magneter bruges i mange processer inden for industri, forskning og kvalitetskontrol. Regelmæssige magnetfeltmålinger sikrer optimal brug på forskellige områder. Kontinuerlig overvågning af de permanente magneter forhindrer opfølgningsomkostninger på grund af uplanlagt nedetid. Det ideelle værktøj til at kontrollere permanente magneter er EMF-testenheden fra PCE Instruments. EMF-testenheden er et kompakt præcisionsinstrument. Den er specielt udviklet til måling af magnetisme og er velegnet til Tesla- og Gauss-målinger. EMF-testenheden bruges overalt, hvor feltstyrkemålinger på permanente magneter er påkrævet. EMF-testenheden imponerer med maksimal pålidelighed og præcision samt brugervenlighed.

Med et måleområde på 0 til 200 mT eller 200 til 2.400 mT dækker EMF-testenheden en stort udvalg af måleopgaver. EMF-testenheden har en praktisk koblingsfunktion og kan automatisk skifte mellem de to måleområder. Hvis den aktuelle værdi er i området 0 til 200 mT, skifter EMF-testenheden til 200 mT-måleområdet. Hvis 200 mT-mærket overskrides, skifter enheden automatisk til 2000 mT-området. Displayet informerer tydeligt brugeren om det aktuelle område.
EMF-testenheden tillader meget præcise magnetfeltmålinger med en nøjagtighed på 1 %. For eksempel kan EMF-testenheden bruges til at teste relæer og permanente magneter for det eksisterende magnetfelt. EMF-testenheden viser måleresultaterne på en let læselig måde på sit store display. En baggrundsbelysning sikrer, at de målte værdier er nemme at aflæse selv under dårlige lysforhold.

EMF-testenheden består af en kompakt displayenhed og en sensor. Sensoren brugte Hall-effekten til at bestemme magnetiske felter. Brug af EMF-testenheden er enkel og effektiv. Før hver måling skal sensoren justeres til den omgivende temperatur. For at registrere den målte værdi skal dækslet fjernes og sensorhovedet placeres i midten af det magnetiske felt, der skal måles. For at kunne aflæse den respektive maksimale værdi korrekt, har EMF-testenheden en hold-funktion. Ved et tryk på en knap viser EMF-testenheden den målte maksimumværdi i det negative og positive område.
Derudover har producenten udstyret EMF-testenheden med en anden praktisk funktion: Om nødvendigt kan målingen enheden kan vise indfaldsretningen for de magnetiske feltlinjer.
For at spare på batteriet i EMF-testenheden har måleinstrumentet en automatisk slukning. Hvis der ikke er input i fem minutter, slukker magnetfeltanalysatoren automatisk og forhindrer dermed batteriet i at blive helt afladet.

Anvendelsesområder for feltmålere

EMF-testenheden imponerer med maksimal pålidelighed, præcision og brugervenlighed. EMF-testenheden er velegnet til universelle magnetiske målinger på industrielle, mekaniske og elektriske materialer samt til laboratoriebrug. EMF-testenheden bruges også i undervisning og forskning. Magnetfeltsmåleren er den ideelle ledsager for alle, der har brug for at bestemme egenskaberne af permanente magneter, for eksempel for at sikre deres effektivitet og for at bestemme magnetfeltstyrken. EMF-testenheden er derfor ideel til pålidelige øjeblikkelige analyser, den er alsidig og nem at bruge på samme tid. Takket være det praktiske og robuste design og batteridrift kan EMF-testenheden bruges på farten. Dens enkle betjening gør magnetfeltanalysatoren uerstattelig ved måling af feltstyrken af permanente magneter og er også velegnet til uerfarne brugere. Brugere sætter pris på pålideligheden og nøjagtigheden af EMF-testenheden. EMF-testanordningen bruges for eksempel i anlægskonstruktion eller maskinteknik til at kontrollere funktionaliteten og sikkerheden af magnetiske separatorer eller magnetfiltre. På den måde kan det sikres, at produktionsrelevante processer kan gennemføres uden nedetid på grund af defekte adskillelsesmekanismer  kan køre igennem uden afbrydelser. Magnetproducenter bruger også magnetfeltanalysatoren i kvalitetskontrol til at bestemme magnetfeltstyrker.- meget præcis måleteknologi 
- måleområde op til 24.000 G og 2.400 mT
- transversal sensor
- til måling af statiske magnetfelter
- automatisk nedlukning

Måleområde0 … 200 mT
200 … 2.400 mT
0 … 2.000G
2.000 … 24.000G
Nøjagtighed±1 % f.s. Mw.
Opløsning0,01 mT
0.1 G
måleretning transversal
magnetisk feltstatisk (DC)
Enhed mT, G
Strømforsyning1 x 9 V blokbatteri
automatisk nedlukningAutomatisk nedlukning efter 5 minutter i inaktiv tilstand
tilstand
holdetilstand, måling tilstand
Skærm
Baggrundsbelysning digitalt 4-cifret værdidisplay
Driftstemperatur 0 … +50 °C
Opbevaringstemperatur-20 … +50 °C
Mål185 x 97 x 40 mm
Vægt310 g
SensorTværgående Hall-sensor, kabellængde ca. 1 m

1 x feltmåler PCE-MFM2400
1 x Hall sensor (tværgående)
1 x servicetaske
1 x 9 V blokbatteri
1 x brugervejledning