Refraktometer PCE-DRC 2

Varenr.: PCE-DRC 2
2.008,00 DKK
2.510,00 DKK
4250348722492
PCE-DRC 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Zuckergehaltbestimmung
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Vandtæt digitalt Brix sukker refraktometer 

Til bestemmelse af sukkerindholdet / måleparametre Brix, brydningsindeks / 0...50 % Brix / 1.3330 ... 1.4200 nD / Med temperaturkompensation

Hvor meget sukker er der i en væske, kan bestemmes mest bekvemt med et digitalt Brix sukker refraktometer. Det digitale Brix refraktometer fra PCE Instruments er et håndholdt måleapparat, der er specielt designet til at udføre en præcis analyse af sukkerholdige opløsninger. På denne måde kan brugeren med støtte fra Brix refraktometeret udføre en ukompliceret kvalitetskontrol og kontrollere sukkerkoncentrationen i en væske.

Refraktometeret bruges hovedsageligt i frugtindustrien og bestemmer den relative massefylde af væsker. Refraktometeret er et præcisionsmåleinstrument baseret på måling af en væskes brydningsindeks og garanterer maksimal pålidelighed selv under vanskelige måleforhold. Ved hjælp af refraktometeret kan brugeren allerede måle sukkerindholdet i en væske med en lille mængde prøve. For at opnå et meningsfuldt resultat er det tilstrækkeligt at dryppe fire til fem dråber ned i den tragtformede fordybning af rustfrit stål i måleapparatet. Et prisme er monteret i prøvebrønden, og sukkerindholdet måles på denne måde ved hjælp af lysbrydning. Den interne lyskilde tillader også målinger under kunstige lysforhold. Kunstigt lys kan hurtigt forårsage målefejl ved brug af et analogt Brix refraktometer. Omgivelsestemperaturen har stor indflydelse på måleresultatet. Påvirkningen af temperaturen under brug kompenseres internt af Brix sukkerrefraktometer. Efter denne automatiske temperaturkompensation (10 til 40 °C) vises måleresultatet hurtigt og præcist på det store, letlæselige LCD-display på refraktometeret. Refraktometerets store måleområde strækker sig fra 0 til 50 % Brix. Derudover giver displayet på refraktometeret information om væskens målte temperatur (0 til 40 °C) og brydningsindekset (1,3330 til 1,4200 nD) takket være en integreret temperaturvisning.

Glasprismet på det digitale refraktometer, som er indesluttet i det rustfri ståltrug, kan rengøres hurtigt og nemt før og efter målingen og er forseglet med et prismedæksel af plast. Refraktometeret er designet til at beskytte glasprismet mod beskadigelse. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer brugervenlig betjening. For at spare på batteriet i refraktometeret er det digitale refraktometer udstyret med en automatisk slukning. Når det ikke er i brug, slukker refraktometeret automatisk efter et minut. Et par dråber destilleret vand er nok til selv at kalibrere refraktometeret med et tryk på en knap.

Anvendelsesområder

Et refraktometer er en optisk måleenhed, der tillader brugeren til at bestemme blandingsforholdet for mange forskellige løsninger. Anvendelsesområderne for refraktometeret spænder fra frugthøst til frugtsortering og vurdering til kvalitetskontrol. I frugthøsten kan refraktometeret f.eks. bruges til at bestemme, hvornår høsten er moden. Refraktometeret kan også bruges til indgående inspektion. Andre anvendelsesområder kan findes i fødevareindustrien til kontrol af ingredienser og overholdelse af forskellige standarder. Refraktometeret fra PCE Instruments er velegnet til pålidelig øjeblikkelig analyse, er alsidigt og nemt at bruge. Ved hjælp af det digitale refraktometer kan væsker, der indeholder sukker, tjekkes hurtigt og nemt. Takket være dens brugervenlige håndtering er refraktometeret ideel til at bestemme sukkerindholdet i juice og andre væsker, der indeholder sukker på få sekunder. Takket være det praktiske og robuste design kan refraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Dens brugervenlighed og vandtætte hus gør refraktometeret uerstattelig, når du tjekker væsker.


- Præcise måleresultater på sekunder
- Stor LCD (målt værdi og temperatur)
- Vandtæt ABS-hus IP 65
- Automatisk temperaturkompensation
- Lille prøvemængde
- Simpel kalibrering med destilleret vand
- Rustfri stålprøvebrønd med glasprisme
- Nem betjening med tre knapper
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts pause

   
Temperaturkompensation Automatisk 10 ... 40 °C
   
Måle hastighed ca. 1 sek
Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Hus ABS, IP 65
Batteri 1 x 1,5V AAA
Automatisk sluk efter 1 minuts målepause
Beskyttelsesklasse IP 65
Mål 121 x 58 x 25 mm
   
Måleområde  
Sukkerindhold 0 ... 50 % Brix
Brydningsindeks 1.3330 ... 1.4200 nD
Temperature 0 .. 40 ° C
   
Opløsning  
Sukkerindhold 0,10 %
Brydningsindeks 0,0001 nD
Temperature ± 0,5 %
   
Nøjagtighed  
Sukkerindhold ± 0,2%
Brydningsindeks 0,0003 nD
Temperature 0,1 °C
   

1 x Refraktometer PCE-DRC 2
1 x Pipette
1 x Prismedæksel
1 x Instruktionsmanual
1 x Batteri