AdBlue refraktometer PCE-DRU 1

Varenr.: PCE-DRU 1
2.194,00 DKK
2.742,50 DKK
4250348716958
PCE-DRU 1
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
AdBlue Harnstoff
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Digitalt AdBlue refraktometer PCE-DRU 1

Urea og brydningsindeks / IP65 hus / med temperaturkompensation

AdBlue refraktometeroplysninger

AdBlue, en blanding af destilleret vand og syntetisk urinstof (urea), bruges i bilindustrien som et dieseladditiv. Det bruges til at reducere emissioner af nitrogenoxider og til at opfylde de lovpligtige udstødningsemissionsstandarder. Det digitale AdBlue refraktometer fra PCE Instruments er specielt udviklet til at udføre en præcis analyse af urinstofopløsningen. På denne måde kan brugeren med støtte fra AdBlue refraktometeret udføre en ukompliceret kvalitetskontrol, kontrollere ureakoncentrationen af dieseladditivet AdBlue og afgøre, om løsningen opfylder kravene fra bilindustrien. AdBlue refraktometeret er et præcisionsmåleapparat, der er baseret på måling af en væskes brydningsindeks og garanterer maksimal pålidelighed selv under vanskelige måleforhold. Med støtte fra AdBlue refraktometeret kan brugeren allerede måle urinstofkoncentrationen i en væske med en lille prøvemængde. For at opnå et meningsfuldt resultat er det tilstrækkeligt at dryppe nogle få dråber AdBlue ned i måleapparatets rustfri ståltrug. Et prisme er monteret i prøvebrønden, og urinstofindholdet måles på denne måde ved hjælp af lysbrydning. Den integrerede lyskilde i det digitale AdBlue refraktometer forhindrer målefejl, der hurtigt udløses af kunstigt lys i et analogt AdBlue refraktometer.

Temperaturpåvirkningen under brug kompenseres internt af måleapparatet. Efter denne automatiske temperaturkompensation (10 til 40 °C) vises måleresultatet hurtigt og præcist på det store, letlæselige LCD-display på AdBlue refraktometeret. Brugeren af AdBlue refraktometeret kan vælge mellem to måleparametre: Urea (NH2)/AdBlue (2CO) (0 til 51,0%) og refraktionsindeks (1,3330 til 1,4056 nD). Derudover giver displayet information om væskens målte temperatur takket være et integreret temperaturdisplay.

Glasprismet på det digitale AdBlue refraktometer, som er indesluttet i fordybningen i rustfrit stål, kan hurtigt rengøres og nemt før og efter målingen og er udstyret med et prisme. Producenten har designet AdBlue refraktometeret på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer brugervenlig betjening. For at spare på batteriet i måleapparatet har producenten udstyret det digitale AdBlue refraktometer med en automatisk sluk. Når det ikke er i brug, slukker AdBlue refraktometeret automatisk efter et minut. Et par dråber destilleret vand er nok til selv at kalibrere AdBlue refraktometeret med et tryk på en knap.

Anvendelsesområder

Et refraktometer er en optisk måleenhed, der giver brugeren mulighed for at bestemme blandingsforholdet for mange forskellige løsninger. AdBlue refraktometeret fra PCE Instruments bruges i bilindustrien, er velegnet til pålidelige øjeblikkelige analyser, er alsidigt og nemt at betjene. Hvis det opbevares i længere perioder, kan dieseladditivet AdBlue gradvist nedbrydes. Ved hjælp af det digitale AdBlue refraktometer kan urea-vand-opløsningen tjekkes hurtigt og nemt. Takket være dens brugervenlige håndtering er AdBlue refraktometeret ideelt til at bestemme urinstofindholdet i AdBlue på få sekunder. Takket være det praktiske og robuste design kan AdBlue refraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Dets enkle betjening og vandtætte hus gør AdBlue refraktometeret uerstatteligt, når man kontrollerer dieseladditivet AdBlue og giver brugeren vigtige beslutningshjælpemidler inden for få sekunder.


- Præcise måleresultater på sekunder
- Stor LCD (målt værdi og temperatur)
- Vandtæt ABS-hus IP 65
- Automatisk temperaturkompensation
- Lille prøvemængde
- Simpel kalibrering med destilleret vand
- Rustfri stålprøvebrønd med glasprisme
- Nem betjening med tre knapper
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts pause

Temperaturkompensation

automatisk 10 ... 40 °C

Målehastighed

ca. 1 sek

Samplevolumen 4 ... 5 dråber
Prøvebrønd Ring i rustfrit stål med glasprisme
Hus ABS, IP 65
Batteri 1 x 1,5 V AAA
Automatisk sluk efter 1 min. indbrud måling
Beskyttelsesklasse IP 65
Mål 121 x 58 x 25 mm
Vægt 90 g uden batteri
 
Måleparametre
Område
Urea (NH2)2C0 (AdBlue) 0 … 51,0 %
Brydningsindeks 1,3330 … 1,4056 nD
 
Opløsning
Urea (NH2)2C0 (AdBlue) 0, 10 %
Brydningsindeks 0,0001 nD
 
Nøjagtighed
Urea (NH2)2C0 (AdBlue) ±0,2 %
Brydningsindeks ±0,0003 nD

1 x Digitalt AdBlue refraktometer PCE-DRU1 
1 x Pipette
1 x Prismedæksel 
1 x Betjeningsvejledning
1 x Batteri