Oechsle refraktometer med LED-belysning PCE-Oe-LED

Varenr.: PCE-Oe-LED
No-Shopping
594,00 DKK
742,50 DKK
4250348722249
PCE-Oe-LED
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Oechsle refraktometer med belysning

Oechsle Refraktometer med automatisk temperaturkompensation /
LED-lys i prismedækslet / Forskellige måleområder

Oechsle refraktometer er en analog måleenhed til at bestemme lysbrydningsegenskaberne for forskellige væsker. Brix refraktometeret med belysning er særligt velegnet til applikationer i svagt oplyste eller kunstigt oplyste omgivelser. LED-lyset, der er indbygget i prismedækslet, giver det lys, der kræves til måling af Oechsle refraktometer. Da LED-lyset er afstemt efter Brix refraktometerets skalering med belysning, er målinger mulige i eksempelvis kælderrum uden målefejl forårsaget af det kunstige lys.
Oechsle refraktometer med forskellige skalaer bruges til forskellige applikationer, for eksempel Oechsle til vinmageren eller en skala fra 0 ... 32% Brix til måling af kølesmøremidler, juice og andre emulsioner . Takket være den mulige dioptrijustering på okularet, sikrer et Brix refraktometer med belysning altid et skarpt udsyn til skalaen.

Der kræves et par dråber destilleret vand for at kalibrere refraktometeret. For at kalibreringen kan udføres, skal det destillerede vand nu hældes på testoverfladen. Så snart prismedækslet er lukket og LED-belysningen aktiveret, kan den målte værdi aflæses på skalaen. Denne aflæsning på Oechsle refraktometer skal være 0 % Brix. Hvis den målte værdi af refraktometeret ikke er 0% Brix, kan den efterjusteres med justeringsskruen.
Med mange refraktometre skal der udføres temperaturkompensation for at få det korrekte måleresultat. Dette udføres ofte efterfølgende ved hjælp af en matematisk beregning. Med dette Oechsle refraktometer er en efterfølgende matematisk beregning eller manuel temperaturkompensation ikke nødvendig, da dette Brix refraktometer med belysning har automatisk temperaturkompensation baseret på 20 °C. Oechsle refraktometer gør således målingen meget lettere for operatøren.

På grund af dets brugervenlighed, dets måleområde, dets nøjagtighed og dets omfattende funktionalitet, bruges Brix refraktometeret med belysning f.eks. i skolefaciliteter såsom universiteter eller træningscentre , forskningsinstitutioner eller i landbruget.


- LED-lys i prismedækslet
- Dioptrijustering for fokusering
- Automatisk temperaturkompensation
- Kalibrering via justerskrue
- Forskellige modeller til mange anvendelser
- Prismebetræk udskiftelig

   
Måleområde 0 ... 140 °OE / 32 % saccharose (Brix)
Opløsning 2 °Oe / 0,2 % saccharose (Brix)
Nøjagtighed 2 °Oe / 0,2 % saccharose (Brix)
   
Automatisk temperaturkompensation
Mål 180 x 35 mm
Vægt 130 g
Anvendelsesområde     Vine
   

1 x Refraktometer med belysning (LED)
1 x Pipette
1 x Kalibreringsskruetrækker
1 x Renseklud
1 x Enhedscover
1 x Brugervejledning