Varenr.: PCE-PH 16-TUM 20-KIT

pH-måler PCE-PH 16-TUM 20-KIT til svømmebassiner

4.277,00 DKK
5.346,25 DKK
PCE-PH 16-TUM 20-KIT
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Wässrige Medien
Handgerät
ohne
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

pH-målersæt

pH-måler / Turbiditetsmåler / Nem at bruge / Forskellige parametre 

En neutral pH-værdi er et grundlæggende krav for god vandkvalitet i svømmehaller og svømmehaller. Hvis vandets pH-værdi ikke er korrekt, kan det blandt andet føre til hud- og øjenirritation. Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere poolvandet for dets pH-værdi. Dette er særligt nemt, præcist og bekvemt med den brugervenlige pH-måler fra PCE Instruments, som er velegnet til brug i svømmebassiner og svømmebassiner.
Med en nøjagtighed på ± 0,1 pH og en opløsning på 0,01 pH, nøjagtige målinger kan foretages med pH-måleren. Hvis en regelmæssig kontrol af pH-værdien med pH-måleren forsømmes, kan armaturer og andre metalliske materialer blive beskadiget. En ujusteret pH-værdi medfører også en forringet effekt af poolkemikalierne.


Brugen af pH-måleren gør det særligt nemt at bestemme pH-værdien. For at udføre en måling med pH-måleren skal elektrodens beskyttelseshætte først fjernes. Elektroden kan rengøres hurtigt og grundigt. Efter rengøring af elektroden med en pH-neutral væske er pH-måleren klar til brug. pH-måleren kan aktiveres hurtigt og nemt med et tryk på en knap. Nu kan elektroden nedsænkes i poolvandet. Inden for få sekunder viser pH-måleren måleresultaterne på en letlæselig måde. Den praktiske datahold-funktion på pH-måleren gør det muligt at gemme de målte værdier. For at fryse den målte værdi er et enkelt tryk på "Hold"-knappen tilstrækkeligt.
Producenten anbefaler at rense pH-målerens elektrode med en pH-neutral væske efter hver måling. Alternative elektroder kan også tilsluttes til pH-måleren ved hjælp af BNC-stikket. Takket være dens brugervenlighed kan pH-måleren nemt indstilles til en anden elektrode.

For at sikre langsigtede, præcise måleresultater bør pH-måleren justeres eller kalibreres efter regelmæssige intervaller. pH-måleren kan til enhver tid justeres manuelt uden den store indsats. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at nedsænke måleelektroden til pH-måleren i en pH 7-opløsning. Når værdien har stabiliseret sig, kan den korrekte målte værdi indstilles via kalibreringsskruen øverst på displayet med den medfølgende skruetrækker. Brugeren kan selv kontrollere resultatet ved hjælp af andre kalibreringsopløsninger (f.eks. pH 4 og pH 10).

Anvendelsesområder pH-måler

pH-måleren er det ideelle måleinstrument til enhver svømmebassinejer, der værdsætter optimal vandkvalitet. Ustabile pH-niveauer kan ubalancere poolvandet, forårsage hud- og øjenirritation, beskadige inventar og påvirke effektiviteten af poolkemikalier.
pH-måleren fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Den batteridrevne pH-måler er lille, handy og robust og derfor ideel til mobil brug. Takket være dens egenskaber og dens lette håndtering er pH-måleren også velegnet til uerfarne brugere. pH-måleren sikrer maksimal pålidelighed og præcise måleresultater.

Tilbehør

Fordi pH-elektroder kan glide over tid, kan målefejl evt. forekomme. For at sikre høj målenøjagtighed bør pH-måleren omkalibreres regelmæssigt med den kalibreringsopløsning, der fås fra PCE Instruments (pH 4,01 og pH 7,01). Udover pH-måleren tilbyder PCE Instruments kalibreringscertifikatet CAL-PCE-PH ISO til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, årlig rekalibrering kan også udføres hos PCE Instruments. pH-testerens målenøjagtighed kan verificeres og dokumenteres med kalibreringscertifikatet.


Funktioner

PCE-PH 16
- Lille og praktisk måleenhed
- Ideel til mobil brug
- Udskiftelig elektrode med BNC-forbindelse
- 3 x 1,5 V (LR44 AG-13 batteri)
- Nøjagtighed på ± 0,1 pH
- Nem betjening

PCE-TUM 20
- Stort LCD-display 41 mm x 34 mm
- Realtidsur
- Høj nøjagtighed 
- ISO 7027-kompatibel 
- Infrarød - turbiditetsmålemetode 
- Måling af spredt og transmitteret lys
- Datahold
- Max og Min hukommelse
- 0 NTU og 100 NTU kalibrering
- Kompakt slagfast hus
- Autom. nedlukning (efter 5 min)

Specifikationer

PCE-PH 16  
Måleområde 0,00 ... 14,00 pH
Målenøjagtighed ± 0,1 pH (ved 20 °C), ± 0,2 pH
Opløsning 0,01 pH
JusteringManuel etpunktsjustering
Strømforsyning 3 x 1,5 V (LR44 AG-13 batteri)
Arbejdsmiljø 0 ... 50 °C
Dimensioner 175 x 51 x 25 mm
Vægt ca. 57 g
   
PCE-TUM 20  
Måleområde 0,00 til 50,0 NTU og 50 op til 1000 NTU
Opløsning 0.01 og 1 NTU
Nøjagtighed ± 5 % af Måleområde eller ± 0,5 NTU
Lyskilde LED, infrarød ved 850 nm
Levetid Næsten ubegrænset
Lysdetektor Fotodiode
Måletid < 10 sek.
Batteri 6 x 1,5 V AAA-batterier
Omgivelsesforhold       maks. 50 °C, maks. 85 % RF
Mål (HxBxD) 155 x 76 x 62 mm
Vægt 320 g
   

Leveringsomfang

1 x PCE-PH 16-TUM 20-KIT
1 x PCE-TUM 20 turbiditetsmåler
1 x Skruetrækker
1 x Kalibreringsstandard 0 NTU,
1 x Kalibreringsstandard 100 NTU
2 x Måleceller
1 x Renseopløsning
1 x Renseklud
3 x 1,5 V LR44 AG-13 batterier
6 x 1,5 V AAA-batterier
1 x Værktøjskuffert
1 x Betjeningsvejledning